وي با اشاره به اينکه در صورت صدور شناسنامه، توليدات داخلي در بازارهاي جهاني نيز صاحب هويت مي شوند، اظهار داشت: در اين صورت بسياري از محصولات تقلبي که به نام توليدات صنايع دستي ايراني در جهان به فروش ميرسند نيز ارزش خود را از دست ميدهند.
اين هنرمند خراسان رضوي ادامه داد: در حال حاضر تنها تعداد محدودي از توليدات بافتههاي داري از خدماتي چون شناسنامه برخوردار هستند که اين مي تواند مشخصه خوبي براي حفظ بازار آنها در نقاط مختلف جهان شود.
سعادتمند با بيان اينکه آن چيزي که در سطح بين المللي اهميت دارد حفظ طرح و نقوش ايراني به تنهايي نيست، گفت: امروز در جهان بسياري از توليدات نامرغوب به نام محصولات ايراني و با نام يکي از شهرهاي معروف ايران به فروش مي رسد که اين مسأله بازار ما را بيشتر متضرر ميکند.
وي افزود: برخي از رشتههاي بومي صنايع دستي در بسياري از شهرها رو به فراموشي است پس بايد قبل از فراموشي حتمي آنها و يا ثبت نام اين توليدات به نام کشوري ديگر براي آموزش و ترويج آن اقدامات لازم انجام شود.
اين صنعتگر صنايع دستي خاطر نشان کرد: راه اندازي موزه و بازارچه هاي صنايع دستي در مکانهاي توريستي و تاريخي و مساعدت براي برگزاري جشنواره ها و همايش هاي مرتبط را از جمله ضرورت ها در حفظ و ارتقاي صنايع دستي استانهاي مختلف است.
فرهاد سعادتمند همچنين تصريح کرد: مشارکت فعال رسانهها در اطلاع رساني و تبليغ گسترده روي صنايعدستي با هدف ايجاد موقعيت مناسب براي عرضه کالاها و آشنايي بيش از پيش مردم با اين توليدات در کنار حمايت و نظارت دولت ميتواند در اين زمينهها مؤثر باشد. /111
انتهای پیام/